Dzwonki

Nr
Czas
Długość przerwy
1
8.00 – 8.45
10 min
2
8.55 – 9.40
10 min
3
9.50 – 10.35
10 min
4
10.45 – 11.30
15 min
5
11.45 – 12.30
15 min
6
12.45 – 13.30
15 min
7
13.45 – 14.30
10 min
8
14.40 – 15.25
10 min
9
15.35 – 16.20